Foto oude locatie

Electronica (PCB's en FPGA's)


Wij van DST zijn er op ingesteld om in korte tijd elektronica designs of delen van designs uit te ontwikkeling en te bouwen.  


Naast onze snelle werkwijze op het gebied van elektronica en PCB ontwikkeling hebben wij grote ervaring met het in zeer korte tijd enkelstuks of kleine series PCB's manueel bestucken en te solderen in onze reflowoven (SMD) en/of andere productie-middelen. Voor extreme PCB's (16 laags met grote BGA's en grote series maken wij soms gebruik van onze externe leverancier. 


Verder hopen wij in de nabije toekomst uit te breiden met een vaporphase machine en een automatische Pick en Place machine.Industrieel, fijnmechanisch, Mechatronisch Bouw


Naast het het bouwen van een door u aangeleverd design (alleen op onze locatie mits niet al te groot), kunnen wij zelf ook snel behuizingen, aandrijvingen, etc ontwikkelen dankzij de aanwezigheid van onze Industrieel / Fijnmechanisch / Mechatronisch ontwerper.


Snel bouwen mechanische ontwerpen

Voor kleine designs die in kunstof gebouwd moeten of kunnen worden maken we gebruik van onze eigen hoge resolutie 3D printer. Voor Metalen onderdelen hebben wij een samen-werking met een lokale leverancier die ons kan voorzien van o.a. spindels en andere mechanische onderdelen, zodat we in korte tijd uw prototype bij u op de werkbank hebben staan.


Industrieel Ontwerp

DST kan naast mechanisch ontwerp ook in vroeg stadium "look en feel" en user experience combineren met technisch elektronica en mechanisch ontwerp waardoor we uw Time to Market aanzienlijk kunnen verkorten.


Mocht u vragen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op


voor een persoonlijke afspraak.

Laan van Kronenburg 2, 1183AS Amstelveen

Phone: +31 6 166 56 995

Email: info@DutchScientific.com