Een nieuw product bedenken, produceren en op de markt brengen is een zaak van meerdere disciplines en vaak van lange adem.


Het begint vaak vanuit een behoefte, een idee, of een bestaand product welke aantrekkelijker gemaakt moet worden door uitbreiden van features, en / of de noodzaak om goedkoper te produceren. 


Het kan dan interessant zijn om een externe frisse blik op uw project te laten schijnen, DST kan in deze uw partner zijn.  


Voor productontwikkeling kunnen wij de volgende diensten zowel op locatie als in-huis leveren: 


  • Bedenken van nieuwe Concepten en Features en dit uitwerken naar een productspecificaties, roadmaps e.d. voor NPI (*)
  • Uitvoeren van haalbaarheidsstudies en eventueel uitvoeren van o.a. : kostprijs, ontwikkelkosten, use-case studies, MTBF berekeningen en FTA, FMEA -en QFMEA Analyses (Feasibility studies)
  • Ontwerpen en bouwen van Proof of Concept van onderdelen, bouwen van volledige prototypes (concept Verification), ontwerp van productiemodellen
  • Ontwikkeling en schrijven van Product en Technische Specificaties, het ontwikkelen van (o.a. complexe en multi-discplinair) Systeem-architecturen (Design Specification)
  • Opzetten van Productie (planning), en Certificering (o.a. gespecialiseerd in EMC)
  • Opzetten van projectplan en cost-estimates / projectmanagement
  • Opzetten en leiden van ontwikkelteams
  • Opzetten van Product Development Cycles
  • Opzetten van productie d.m.v. bijvoorbeeld keuze externe leveranciers, en juiste zorg voor de juiste documentatie nodig voor uitbesteding


Door de aanwezigheid van een Industrieel / mechanisch ontwerper binnen DST kunnen we ook "look en feel" en user experience combineren met technisch ontwerp.


Wij kunnen u zo helpen om uw product binnen budget, met de juiste kwaliteit en met minimale Time To Market op de markt te brengen.


 

Full Product Development:


Heeft u een idee maar geen eigen ontwikkel en/of productie mogelijkheden, leg het ons voor en wij kunnen voor u een geschat tijdspad en kosten berekenen.

  (*) Het Concept en Innovatie Ontwikkelteam


Voor het ontwikkelen van nieuwe productconcepten en features kunnen wij aansluiten bij uw marketing / ontwikkelteams en bijeenkomsten, daarnaast kunnen wij ook ons Concept en Innovatie Team een frisse blik op uw ideƫen laten schijnen of nieuwe concepten laten bedenken.


Laan van Kronenburg 2, 1183AS Amstelveen

Phone: +31 6 166 56 995

Email: info@DutchScientific.com